sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

You just put your lips together

Flo Rida - WhistleSori Regina... :D


1. kuva: Eli kuten kerroin niin testasin vesimarmorointia (katsokaa youtubesta jos ette tiedä mitä se on) ja siinä näkyy ihan ensimmäinen kynsi.
2. kuva: Siinä näkyy noi värit paremmin. Ihmettelin kun monet ovat sanoneet vesimarmoroinnin olevan vaikeaa, mutta mielestäni se oli helppoa.
3. kuva: Kun tein seuraavana päivänä Reginan kynsiä, mikään ei tuntunut onnistuvan. Värit sekoittuivat ihan huonosti tai eivät levittyneet veden pinnalle... Noiden tekemisessä menikin sitten varmaan nelinkertainen aika.
4.-10. kuvat: Naantalista
11. Perjantain vaatteet
12. Naantalista

Vietettiin tosiaan Reginan kanssa Naantalissa keskiviikko iltaa. Käytiin syömässä Trapin pihassa, syötiin jätskiä, käppäiltiin ympäriinsä, istuskeltiin auringossa ja loppuilta vietettiin mun mamman luona, joka kyllä itse oli laivalla. Oli kuitenkin ostanut meille vielä syötävää. :)


Tämä viikonloppu meni mukavasti Reginan luona. Vili sulatti kaikkien sydämmet pidemmän visiitin aikana ja kun lähdettiin Vili sai monta halia ja se toivotettiin oikein tervetulleksi taas pian. ;D Ja on se kumma miten en koskaan ole sen enempää jalkapalloa tai jääkiekkoa katsonut kuin suurempien kisojen finaalit, ja nyt kun olin Reginan luona missä kaikki katsovat peliä niin heti kun tulin kotiin oli telkkari kuitenkin pakko avata, että voi katsoa päivän ekan pelin loppuun ja sitten seuraavan Irlanti-Kroatia pelin.
         No mutta palatakseni vielä tämän päivän aikaisempaan ohjelmaan niin käytiin Reginan kanssa ranskalaisilla markkinoilla. Ostettiin Churroja (juu no ne kyllä on espanjalaisia... :D), ja kaksi isoa macaronia. Macaroneille tehtiinkin sitten tarkka analyysi ja arviointi. Luulen etten rupea tähän kirjoittamaan sitä. Lyhyesti sanottuna Vaniljamacaronin koostumus hipoi täydellisyyttä, mutta mausta paistoi liikaa mantelimassa, eikä vanilja maistunut juuri ollenkaan. Suklaamacaronit olivat melkein kokonaan katastrofi. Suklaatäytettä oli liikaa tai sitten suklaata oli täytteessä liikaa. Myöskään koostumus ei ollut hyvä, sillä se oli ihan liian pehmeä. Tosin oikeanlainen koostumus on vaikea saada tällaisissa isoissa macaroneissa aikaiseksi. Anteeksi jos jotain ei nyt vähempää voisi kiinnostaa tämä. :D

12 kommenttia:

 1. mist toi sun musta laukku on 9. kuvas? ihan sika kiva :)

  http://ssour-sweet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Se on Tommy Hilfigerin laukku ja olen ostanut sen USA:sta. En tiedä valitettavasti löytyykö Suomesta, mutta netistä kenties. :)

   Poista
 2. tosi kiva blogi sulla! liityin lukijaks myös, käy ihmees kurkkaa munki :)
  -->

  doitglam.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Voi miten nättejä kynsiä :)

  ♥: obses-sions.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Sul on hiano blogi ja noi kynnet on niin ihanat! :)liityn lukijaks :)

  VastaaPoista
 5. ihania asuja !

  http://iloveyou-monica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ihanat noi kynneet :---))

  http://katiandmari.blogspot.fi/

  VastaaPoista