keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Beautiful things never last. That's why fireflies flash.Olin tänään aamulla ihan totaalisen väsynyt. Piti kuitenkin repiä itsensä ylös sängystä ja mennä kouluun. Ranskan tunnilla harjoiteltiin DELFin suullista osuutta ja kai se meni ihan hyvin minun kohdalla. Ruotsin tunti kului hitaasti, mutta onneksi pientä jännitystä toi se, kun äiti yritti ja onnistui varaamaan mulle ja Reginalle liput Aamunkoi osa 2 yönäytökseen! Ei olla ihan varmoja, että miten selvitään perjantai päivästä kun valvotaan edellinen yö, mutta kai se jotenkin... OPOn tunnilla tehtiin joitain ammatinvalintatestejä. Nauratti, kun yhdessä minulle ehdotettiin kapellimestaria. En usko, että soveltuisin siihen työhön oikein millään lailla. Viimesellä tunnilla oli uskontoa ja keskusteltiin koko tunti moraalista.
Seuraavaksi täytyy tehdä ne nettitehtävät ja laitan vielä jos ehdin niin tänään sen linkkaa blogisi jutun tai sitten laitan sen huomenna.

2 kommenttia:

  1. pystyykö sun blogia alkaa lukemaan ollenkaan bloggerin kautta ku en löytäny sitä mustä vois liittyä lukijaks:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pystyy sillä lailla, että lisää mun blogin sieltä missä näkyy ne blogit mitä lukee. Siellä on sellanen kohta missä lukee jotai lisää blogi tai vastaavaa. :)

      Poista