lauantai 14. huhtikuuta 2012

This ship is taking me far away

Muse - Starlight


Tää päivä meni kyllä vähän hukkaan. Herättiin molemmat äidin kanssa vasta yhdeltätoista ja liikenteessä oltiin yhdeltä. Rippimekkoa ei löytynyt, tosin en odottanutkaan, että vielä löytyisi. Onneksi kisavaatteet löytyi ja taidan mennä ostamaan lisää niitä sukkahousuja. Saatte kuvat niistä sitten, kun on kisameikit ja kampaukset sun muut. Ostin myös IKEA:sta pari kippoa. Niistä myös kuvat myöhemmin, koska kamerassa on vain 3 kuvaa, joten en rupea sitä nyt tyhjentämään. Piti tehdä tai ainakin aloittaa tänään tekemään kynsiä, mutta sekin taitaa siirtyä huomiselle, en jaksa enää. Taidan loppuillan pyhittää telkkarin tuijottamiselle.

5 kommenttia:

 1. Minkälaisia mekkoja kaupoissa oli? Missä kaupoissa kävitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me käytiin siellä kaupassa jonka nimeä en muistanu paitsi nyt muistan ja sit iha vaa Halosel. Ei me kauheest katottu sen enempää. Todennäkösesti ostetaan sieltä kaupasta x, kunhan niille tulee lisää, koska siel ei ollu pienii mekkoi ja niille tulee vaan jokasta kokoa yks kappale. Jonkun verran niitä on yleisestiki vasta tulos.

   Poista
 2. Sun pitäis kattoo oikeestaan jopa accessorizen mekkoja (onks teil siel sitä?), vaik ne on himokalliita, ne on sulosia ;D Sit kans monki on tosi hyvä mekkokauppa (onks teil siel sitä..? :D)
  Sit nää Vila, Vero Moda ja nyt vaik Mango on tosi hyvii mekkokauppoi :)

  En kyl tiä teetkö näil tiedoil mitään.... ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Accessorize on, monkia ei. Mua ei sais kyl millään ostamaan rippimekkoa mistään Vilasta tai vastaavasta. Onhan ne kivoja, mut en haluu et puolella on samanlaiset. D: Pitää nyt vähän erikoisempi olla. :D

   Poista
  2. jos tää olis face, niin tossa olis alla yks tykkäys ;D

   Poista