sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

You shoot me down, but I won't fall


Ekana tossa nyt on mun tän hetken kynnet. Inspiraatio tuli pajunkissoista. Eilen oltiin Reginan kanssa siellä riparitapaamisessa ja sen jälkeen oli ihan kauhea nälkä, kun siellä sai vain kaksi pientä leipää. Mentiin sitten Reginalle syömään lisää leipää ja hakemaan Reginan yökyläkamat ja siitä meille syömään pitsaa. :D Sitte hypättiin bussiin ja lähettiin kaupungille. Mun piti ostaa vain tuo ylin paita, mut mukaan tarttu kaks muutaki. Varsinki toi alin on niin herkullisen värinen. <3 Sitte kierreltiin Kultataloa, kun se avattiin joku aika sitte. Onneks aika loppu suht pian, muuten olis varmaan jotain muutaki tarttunu mukaan. Siitä oli sitte suunta kohti Finnkinoa ja nälkäpeliä. Ah sitä oli odotettu niin kauan. Muutamaan juttuun petyin niinku siihen Katnissin ja Peetan ekaan asuun ja ne kohtaukset vähän töksähteli eteenpäin, mut kokonaisuudessaan hyvä leffa.
Tänään meiän piti mennä Reginan kanssa jonnekki pääsiäisajan messuun, mut ei sit jaksettu lähtee, vaan päätettiin , et mennään keskiviikkona. Ens viikol on kyl kolme koetta, mut eiköhän me keritä. Ulkona paisto aurinko niin kivasti, et päätettiin mennä ulos. Tosin, kun päästiin ulos rupesi tulemaan pilviä ja nyt siel jo sataa lunta.
Nyt täytyy ruveta siivoamaan, kun en perjantaina kerinnyt, kun kirjotin niin antaumuksella sitä lukupäiväkirjaa ja sitten lähen treeneihin.

6 kommenttia:

 1. Huomasin vasta äsken, että yhden kynsilakan värin nimi oli titanium, joka on myös kappaleen nimi, jonka osa oli otsikossasi. Oliko se tarkoituskin?
  Aivan ihana blogi muuuten. Tosi kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, joku huomas ton. :) Se oli puoltarkotus. Mietin paria kappaletta ja sitte huomasin ton kynsilakan nimen, niin päätin laittaa tuon titanium biisin. :)
   Kiitos paljon!

   Poista
 2. Pas en français??????? :O

  Söpöt kynnet ja sit kas EDITH; pinkki paita?????? :@

  Mut joo, nyt kun rauhotuin, kiva postaus, söpöjä kuvia ja onnee kirkossa käymiseen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Non, pas cette fois. :D
   Haha! Ei se ihan pinkki oo, vähän oranssihtava... No okei aika pinkki. :D Mut oon ruvennu tykkäämään pinkistäki.
   Kiitos!

   Poista
 3. hienot kynnet! (:

  http://rumuusontarttuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista