perjantai 30. maaliskuuta 2012

Don't ask me, I'll never tell.










Näin alkuun kiitos EESIlle, jonka blogista löysin tuon aivan ihanan pirteän kappaleen.
Onneks tää koulupäivä meni suht nopeesti. Enkun tunnilla tehtii vaa jotai tehtävii ja juteltii kaikesta muustaki (paitsi Regina, joka luki Nälkäpeliä) ja hissan tunnilla tehtii esitelmät loppuun ja esiteltiin niitä (ja siitäkin ajasta puolet Regina luki Nälkäpeliä). Koulun jälkeen päätin mennä Vilin kanssa vaihteeks metsään ja kallioille lenkille. Sitte tein läksyt ja tulin koneelle. Yritän olla tänään vielä niin reipas, että saisin ainaki tehtyy lukupäiväkirjan ja sit siivottua. Ja muuten jos joku ihmettelee mitä toi mönjä on mun mukissa, ni se on iha vaan kookosmaitoa, johon mä lisäsin sitruunaa. Tuli aika hyvää!
Ja nyt ajattelin, että olis kiva kirjottaa välillä jollain muulla kielellä, ni saatte silloin tällöin nauttia tekstistä myös ranskaksi. Älkää huoliko kirjoitan saman tekstin myös suomeksi.


D'abord je veux remercier EESI, dont blog j'ai trouvé cette chanson.
Dans cet blog, je vais ecrire de temps en temps en francais.
Heureusement jour de l'école est allé assez vite. En lecon de l'anglais nous avons fait des exercises et parlé des autres choses (à l'exception Regina, qui a lu Hunger games) et en lecon de l'histoire nous avons fait des présentations (et la moitié de ce temps Regina a lu Hunger games). Après l'école, j'ai décidé d'aller promener avec Vili (mon chien) dans la forêt. Ensuite, j'ai fait mes devoirs et je suis venu à l'ordinateur. J'essaie d'être si courageuse, que je vais faire le mènage aujourd'hui.
J'espère que ce texte n'a pas beaucoup des fautes.

8 kommenttia:

  1. ihania kuvia ja ootpa kaunis (:

    jonestyy.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Tu écris en français? ;D Comme c'est bizarre :D

    Kivoja kuvia, mut mitä mää, regina ja sun äippä tehään sun kännykän näytöl? Vai oonko sun pikavalintanumerois ;DD

    Pakko sanoo, ite melkein ostin ton paidan, mut sinä beigenä versiona ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ouioui! Juu oot pikavalinnois. :D Muokkailin vähä taustakuvaa ja asetuksia. Oli vähän tekemist ku yritin muokata mahdollisimman aidon näkösiks noi teiän nimet tohon. :D Eks sä meinannu ostaa ton pinkiki, mut totesit et pinkki ei oo sun juttu? :)

      Poista
    2. Nooo, jotain siihen suuntaan joo, pinkki tai beige sinne tänne... ;D :DD
      Mäki voisin tietty vaihtaa taustakuvaa, mut mul on siin niiiin söpö nälkäpelikuva ettei mitää jakoo... ;D

      Poista
  3. kiitos tostaaa minilinkityksestä! :)

    VastaaPoista