maanantai 26. maaliskuuta 2012

No title
Vihdoin täällä taas! Suunnitelmissa oli postata jo eilen, mutta sitten juuri se kello mitä mä olin kattonu oli vielä talviajassa. Voitte varmaan arvata, että sitten ei ollutkaan enää aikaa, varsinkin kun piti vielä kääntää noi ranskan käännöslauseet.
Sain kuitenki eilen tehtyy uudet kynnet. En nyt tiedä kuinka hyvin noissa kuvissa näkyy, mutta toinen puoli kynnestä on mattaa ja toinen perus kiiltävä. Toi kynsilakka on vielä kivemman väristä kynnellä, kuin odotin.
Perjantaina, kun kävimme äidin kanssa sovittamassa Marimekossa ne muotinäytösvaatteet, niin siinä sivussa kävin ostamassa tuon toisen osan nälkäpeliin. Enää on noin 80 sivua jäljellä. Sitten täytyy jostain hankkia kolmas osa. Harmi, kun sitä ei vielä pokkarina ole. Nyt kun minulla nimittäin on nuo kaksi ekaa osaa pokkarina en halua viimeistä kirjana vaan pokkarina.
Nyt siirryn pikkuhiljaa saksan ja hissan kirjan pariin (rakastan jaksojen vaihtumisen myötä tulevia kokeita...) ja sitten mennään varmaan äidin kanssa katsomaan jotain mattoa. Loppuviikolla taidan toteuttaa yhden postausidean, mutta jätän sen yllätykseksi.

5 kommenttia:

 1. Go Edithin kynnet!
  Go nälkäpeli!
  Go uusi matto!

  No go ranskan käännöslauseet... ;D

  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Paitsi että ei go uus matto. Se mitä mentiin hakemaan oli jo loppu. :(

   Poista
  2. Oikeestaan, No go mattokauppa! Haista pitkä tröööööööööööt! ^__^

   Poista
  3. Täälki pitäis olla sellanen tykkää nappi. :D

   Poista