perjantai 9. maaliskuuta 2012

I'm dancing, aloneTerveppäterve! Ärsyttävää, kun noi youtuben videot ei näy näköjään nykyään enään samalla tavalla kuin ennen... No, mutta eilen ja tänään oli ihan ok päivät. Tosin eilen liikkatunnilla mun kantapää hiertyi auki ja nyt se on kipeä. Tänään oli enkun koe ja uskon, että se meni ihan hyvin. Treeneihin en eilen päässyt, mikä vähän (tai aika paljonkin) harmittaa, koska oli vähän lämpöä, mutta sekin meni onneksi sitten ohi. Kamalaa, kun nyt on niin paljon sairauksia liikkeellä.
Tänään on tarkoitus mennä iskälle ja olla viikonloppu siskon höykytettävänä. Kirjaimellisesti, sillä siitä taitaa olla jo varmaan kuukausi, kun viimeksi olin siellä. Sunnuntaina on riparitapaaminen urkutunnin merkeissä ja katsotaan jos pääsisin Reginalle sen jälkeen. Tehtäisiin vähän historian tutkielmaa ja luultavasti enemmän kyllä juteltaisiin ja laiskoteltaisiin.

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ihanassa keväisessä luonnonvalossa!
  Tokan kuvan asu on tosi suloinen! Odotan itekkin tosi paljon sitä että pääsen ulkomaille piakkon shoppailemaan--- tahtoo pitsipaidan!

  Portsan puutalot aina yhtä nättejä joka vuodenaikaan, täällä kiven ja rappauksen keskellä kaipailee välillä tota... ;)

  Jos mä puhallan kantapäähän - paraneehan se? :)

  VastaaPoista
 2. (vinkvink, laita toi banneri niin, että "mainospaikka kuvan takana" tms, koska nyt pitää kilkata tota minimaalista tekstii yläreunas, eikä voi klikata koko kuvaa, et pääsis etusivul ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiitos! Säädän vielä ton bannerin kanssa muutenkin ens viikolla, ku tuolla vasemmassa reunassa on toi ärsyttävä viiva. D:

   Poista
 3. ihana tuo pitsipaita! :)

  http://minka-psiloveshoes.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. tosi kiva blogi, ja aivan ihana tuo pitsipaita!:-)

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi! Ihana toi sun pitsipaita ja toi lause^, niin totta :3

  VastaaPoista