keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

A new start

Heippahei! Piti rauhassa muokkailla ulkoasua ja aloittaa postailu ensiviikolla, mutten kyennyt siihen. Oli pakko päästä postailemaan! Tarkoituksena on aloittaa puhtaalta pöydältä ja panostaa enemmän laatuun kuin määrään. Näin alkuun voisin koota joitain tietoja itsestäni:

- Oikea nimeni ei ole Edith, vaan se on lempinimeni
- Olen syntynyt -97 eli olen nyt 14 vuotias
- Vanhempani ovat eronneet ja asun suurimman osan ajasta äidin kanssa. Perheeseeni kuuluu myös siis isän ja äidin lisäksi koira (Vili), joka asuu äidin luona ja isän luona äitipuoli ja pikkusiskopuoli (jota tosin sanon vain siskoksi tai pikkusiskoksi. Puolikas jää pois.)
- Olen kahdeksannella luokalla
- Olen ranskankieliluokalla
- Ranskaa olen opiskellut koko kouluajan ja olin myös ranskalais-suomalaisessa -päiväkodissa. Lisäksi opiskelen englantia, ruotsia ja saksaa
- Olen luonteeltani rauhallinen, järjestelmällinen, kohtuullisen hiljainen, mutta tarpeen vaatiessa äänekäs, hauska, suutun lähinnä luokkalaisten kanssa (Kaikella rakkaudella <3) sekä stressaan melko helposti
- Harrastan tanssia, enkä oikeasti voisi elää ilman sitä <3
- Tykkään myös lakata kynsiä, lukea, piirtää, valokuvata ja vain istua koneella ja datata
- Näitä on vaikea keksiä, joten laitan vielä tähän loppuun vain, että tällä hetkellä haluaisin uuden kameran (joku järkkäri en tiedä vielä tarkalleen mikä), sillä vanha on sellainen kapula, että... Vinkki riparilahjaksi!

3 kommenttia:

 1. aivan ihana tuo alimmaisen kuvan paita! :)

  http://minka-psiloveshoes.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se onkin tällä hetkellä yks mun lemppareista. :3

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista