maanantai 12. maaliskuuta 2012

Seize the dayBonjour! Noniin tällä viikolla uskon, että postailen useammin, kun olen äidin luona ja ei ole kokeita. Paitsi juuri tänään kerrottiin, että on saksan sanakoe, mutta se tuskin rajoittaa.
Kamera jäi äidille, joten viikonlopulta ei ole kuvia. Oli varsin rento viikonloppu, koska pikkusisko ja äitipuoli olivat äitipuolen äidin luona koko viikonlopun. Oltiin sitten iskän kanssa kahdestaan. Isä tytär laatu viikonloppu. :D Lauantaina, kun iskä kävi rakentelemassa kaverinsa keittiötä sain vähän kirjoitettua lukupäiväkirjaa. En saanut sitä kyllä valmiiksi ja sen lisäksi täytyisi tänä vuonna vielä kirjoittaa kaksi. Sunnuntaina olin riparitapaamisessa ja sen jälkeen menin Reginalle. Tehtiin historian esitelmää (kaksi kertaa. Eka versio hävisi sinä aikana, kun syötiin. Muistakaa aina tallentaa työnne!) ja juteltiin. Illalla oli kivat treenit.
Tänään sitten olin koulussa ja muuta ei ole kerinnyt oikein tapahtumaan. Ulkona on kyllä niin kiva ilma. Oli tosi kiva kävellä ulkona auringon paisteessa. Tosin matka tyssäili vähän väliä Vilin haistelujen takia...
Tänään tai huomenna säädän vielä tuon bannerin kanssa ja uudet kynnetkin täytyy lakata. Mutta mukavaa päivän jatkoa teillekkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti