torstai 5. heinäkuuta 2012

Haaste

Päätin nyt toteuttaa tän haasteen minkä sain jo joku viikko sitten.
Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa. Valitse sitten vähintään 5 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän.
1. Oletko kesä- vai talvi-ihmisiä? Luulen että kallistun kesän puolelle. Kesä on jotenkin paljon iloisempi ja reippaampi kuin talvi, vaikka tykkään talvestakin paljon.
2. Matkustatko mieluummin kaupunki- vai rantalomalle? En taida osata päättää. Molempia oikeassa suhteessa, mutta kyllä mä seuraavaksi haluisin varmaan rantalomalle, koska kaksi viime lomaa on ollut enemmän kaupunkilomia.
3. Lempikirjasi? Tykkään niin monenlaisista kirjoista... Jos nyt joitain luettelen niin HP:t, Twilightit, Kuka on Jenna Fox ja Agatha Christien kirjat.
4. Juoksetko mieluummin ulkona vai kuntosalilla? Ulkona tietysti! Salilla on ankeaa juosta, kun taas ulkona voi katsella maisemia
5. Joulu vai juhannus? Nyt sanon juhannus, mutta kysypä parin kuukauden päästä niin vastaan joulu... :D
6. Celine Dion vai Whitney Houston? Ei mitään tietoa, mutta sanotaanpa vaikka Celine Dion.
7. Oletko koskaan tehnyt mitään, mitä olet katunut? Olen. Luulen, että kaikki ovat.
8. Onko kalenterisi täynnä nyt kesällä? No jos kalenteria katsoo niin näyttää ettei ole mitään ohjelmaa, mutta todellisuus on eri. Ei kuitenkaan ole liiaksi ohjelmaa. :)
9. Moderni vai romanttinen sisustus? Kallistun modernin puolelle, muttei liian! Mutta jos puhutaan kesämökistä niin sitten ennemmin romanttinen.
10. Toimintaelokuva vai komedia? Komedia
11. Laulatko suihkussa? Haha, en.

Ja haastan kaikki mun lukijat näillä samoilla kysymyksilllä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti