sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Saaristoa

Terve! Mun teki mieli laittaa otsikoksi Sunday with sun, mut enpä sitte laittanu. Nyt se on vähän tollanen tylsä mutta koittakaa kestää.
Teen tosiaan nyt tätä postausta kännykällä, että en tiiä yhtään mitä tästä tulee. Yritän kattoo et täst tulis järkevän näkönen mut koneelta näyttää kuitenkin erilaiselta kuin miten mä sen näen tästä iPhonen näytöstä.
Oon nyt ollu tän viikon Rosalassa (Rosala, Hiittinen mikä lie pieni saari). Ollu ulkona valokuvaamassa, rannalla ja leikkiny pikkusiskon ja tän perheen kenen luona ollaan, ni niitten pojan kanssa. Viime viikko meni vuorostaan ainoastaan isän luona ollessa ja siskon kanssa leikkiessä.
Ens viikolla toivoisin et olis taas vähä ohjelmaa ku eka viikko oli vähän puuduttava pidemmän päälle. En tiiä käydäänkö me vielä jossain reissussa jos ei ni täytyy kattoo mitä esim. Regina tekee (jos näet tän ni valmistaudu saatan hyökätä teille). Ja jos siis Reginalle eksyn saan luultavasti kunnon postauksenkin tehtyä.
Anyways laitan tähän loppuun pari kuvaa mitä kännykästä sitten löytyykin. Laadusta en tiedä, pahoittelen.

4 kommenttia:

 1. Entä määäää? Älä unohda mua!!!! :'3
  Kivan kuulonen saaristoloma sulla ja leikkihän on lapsen työtä! ;) <3

  VastaaPoista
 2. Mä oon valmiina hyökkäykseen :D <3

  VastaaPoista
 3. Ketupa// tästä puhuttiin jo tuut vikalla viikolla Turkuun. :DD ja kuinka sä kehtaat edes ajatella että unohtaisin sut? D:
  Regina// good! ;)

  Ja sori en jaksanu kirjautua sisään terveisin laiskaedith :D

  VastaaPoista