keskiviikko 27. helmikuuta 2013

It will be clean when u get back!Excuse-moi. On vähän kestäny näitten Levi kuvien laittaminen. Lauantaina ja sunnuntaina meidän joukkueella oli esitykset Skanssissa. Molemmat meni hyvin ainakin siihen nähden, että tehtiin sarja vähintään puolet pienemmässä tilassa kuin normaalisti. Allu oli meillä yötä vielä lauantai-sunnuntai välisen yön, koska hänen perhe tuli vasta sunnuntaina.
Tosiaan siis Levin matka oli erittäin onnistunut ja todettiin Allun kanssa heti kun päästiin tänne harmaaseen Turkuun, että mennään takaisin. Naurettiin ja "tanssittiin" koko viikko. Kyllä me sitten tietty laskettiinkin ja siellä oli kyllä hyvät rinteet! Ja oon ylpee ittestäni ku laskin maailman cupin. Kaksi kertaaki, enempää en sitten ehtinytkään vaikka oli tarkotus mennä se vielä ennen kuin lähdetään. Saatiin myös viimeisenä iltana/yönä loistava idea (tai no okei ehkä se oli mun idea...) kiivetä eturinne ylös. Se oli oikeesti yllättävän vaikeeta varsinkin kun oli liukkaat kengät.
Otsikko on vähän inside, mutta älkää siitä välittäkö.

Tiivistettynä viime viikko:

 ♥ Naurua   hyvä ystävä ja nyt entistä parempi   huskyja   kylpylä   keilausta   ilmakiekkoa   ruokaa (ja paljon etenkin viimesenä iltana)   laskettelua   tanssimista   musiikkia   elokuvia   junamatkat (lähinnä negatiivista kiitos vr:lle)   tuttujen välttelemistä ja tapaamistakin   ja lisää musiikkia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti