perjantai 31. elokuuta 2012

Are you tryin' to piss me off?

     Anteeksi tämä postaustauko. Netti lakkasi toimimasta ja asia saatiin vasta tänään korjattua.
Koulunkäynti ei vaan oo mun juttu. Oon ihan poikki koko ajan. Kuvatkaan ei kauheen hääppösiä ole. Tänään kävin urkkapuistossa harjottelemassa cooperia varten (kuvat urkkapuistosta on tosin keskiviikolta) ja  lähellä oli etten reväyttänyt reittäni kun tein siinä sivussa lihaksia. Oli muuten tosi kipeä sen jälkeen, mutta nyt kipu on laantunut. Onneksi ei sattunut pahemmin, sillä tanssin kausi alkaa sunnuntaina. Kuudelta minulla oli sitten kampaaja-aika. Mitään ihmeellistä muutosta ei tapahtunut, kunhan latvoja ja kerrostusta siistittiin.
Nyt minun täytyy katsoa huomiset tavarat, koska lähden aamulla Helsinkiin katsomaan Essiä. Iltapäivällä Regina tulee meille ja nähdään sitten kun saavutaan äidin kanssa takaisin Helsingistä illalla. Regina jää yöksi ja sunnuntaina täytyy tehdä ainakin kemian esitelmä ja sitten täytyy katsoa jos mentäisiin pelaamaan vaikka frisbeegolfia.

2 kommenttia:

  1. oi ihanat noi kynnet <3 .miten oot tehny ne vai onko ne tekokynnet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tykkäsin itekki hirveesti. En käytä tekokynsiä ollenkaan eli ihan omat ovat nuokin. Noi on melko simppelit tehdä. Lakkasin ensin pohjaksi tuollaisen vaalean lakkauksen, jossa itse käytin kahta eri lakkaa. Seuraavaksi tein konadeilla tuon kukkakuvion ja laitoin nimettömiin timantit. Ja ihan viimeisenä tietysti päällyslakka.

      Poista