torstai 16. elokuuta 2012

Tulee ikkunan pielestä ilmaa hyytävää

     Tänään alkoi opiskelukin sitten oikeen kunnolla. Läksyjä tuli jo paljon (etenkin kun meillä oli kaksi himoläksynantajan tuntia). Onneksi meillä oli myös ihan parhaan enkun opettajan tunti ja mentiin ulos tekemään tehtäviä heti kun oltiin kuunneltu kappale nauhalta. Tosin etenkin pojilta taisi jäädä tehtävien teko vähiin, sillä he keskittyivät pommittamaan toisiaan marjoilla. Ja me kun toivottiin, että ne osaisi olla järkeviä viimeistään nyt yhdeksännellä luokalla... Ranskan tunnilla luettiin ensimmäistä kappaletta ja keskusteltiin tulevasta Delf kokeesta. Delf kokeita on siis A1, A2, B1, B2 ja lisäksi on vielä Dalf C1 ja C2. Meillä on seuraavaksi vuorossa B1. Ja Delf on siis kansainvälinen ranskan kielitutkinto ja ei siis ole pakollinen.
Regina kävi täällä nopeasti ennen kuin meni pianotunnille ja räpsittiin pari kuvaa. Kuvissa näkyykin lähinnä syksyksi ostettu villatakki, jonka päätin laittaa päälleni, koska aamulla oli sen verran viileää. Myös nuo uudet kengät näkyy. Nyt voisin katsoa vaikka jonkun jakson Pretty little liarsia ja illalla on treenit.
Kirjoitan nopeasti myös ranskaksi tiivistettynä.

Salut! Aujourd'hui nous avons commencé à étudier convenablement et nous avons eu assez beaucoup de devoirs.
Dans les photo il y a mon vêtements d'aujourd'hui. Maintenant je vais regarder de TV série Pretty little liars et soir je vais danser.

2 kommenttia:

 1. Haha, tu sais, aujourd'hui j'ai entendu le meilleur truck dans le monde entier! Nous allons faire le delf b2 l'année prochaine! Quelle. Remède. Maintenant je peux dormir tranquillement.... ;)

  Ihana toi sun villatakki murunen! <3
  Meillekin tuli aika ihana ranskanläksy, pariesitelmä ens maanantaiks... saanko sanoa että wtf...

  Ei ne teikäläiset poijjaat taida koskaan kasvaa aikuisiks... :D
  Tsemmppaan sua täydestä sydämestä B1:n kanssa (multa se jää väliin kokonaan... :D)

  VastaaPoista