maanantai 13. elokuuta 2012

The most important things are the hardest to say
Viimeisiä viedään. Tulin nopeasti laittamaan eilisiä frisbeegolfkuvia ennen kuin lähden Reginan kanssa kaupungille. Onneksi urkkapuistossa ei törmätty kuin pariin mieheen jotka pelasivat, sillä meidän pelaaminen oli vähän mitä oli. Mutta eikö se niin ollut, että tärkeintä on näyttää hyvältä..? Kun vihdoin pääsimme puskista pois, päätimme käydä Paawolla vähän haukkaamassa jotain, että jaksetaan kotiin asti tekemään ruokaa.
Illalla sain vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni ja sain tyhjennettyä vaatekaapista muovipussillisen vaatteita. Tosin vaatekaappini on edelleen ihan piukassa... Täytyisi tehdä sama varmaan uudestaan vähän kovemmalla kädellä.
Yhdeksältä katsottiin Kostoa, joka loppuukin jo pian. Voi ei! Sitten yömyöhään päätin sittenkin katsoa vielä olympialaisten päättäjäiset. Olin menossa jo tunnin jälkeen nukkumaan, kun oli niin tylsä, mutta sitten lavalle tuli se mustekala ja ajattelin, että jos nyt tulisi jotain mitä jaksaa katsoa. Ihan okei se nyt sitten kokonaisuudessaan oli. Mutta nyt täytyy mennä. See ya later!

4 kommenttia:

  1. http://maijjanblogi.blogspot.fi/2012/08/time-to-shine-2.html

    valitsin sut viiden parhaan blogin joukkoon, hihi onnee (-: !

    VastaaPoista
  2. Mitä muuta mä voin sanoa, kuin että sulla on ihana elämä murunen? :3

    VastaaPoista