keskiviikko 15. elokuuta 2012

Wanties

Tein vaihteeksi tällaisen kollaasin taas. Tällä kertaa kokosin kaikkia ihanuuksia, jotka hankkisin kaikki jos raha ei olisi ongelma... Kenties yksitellen pystyn nämä joskus hankkimaan.
Ted Bakerin kirjekuorilaukussa ihastuin tuohon niin ihanaan vaaleanpunaiseen väriin. Olen tätä jo Stokkalla hypistelly, mutta käyttöä tälle tuskin olisi. Longchampin laukku olisi kätevä vähän siellä sun täällä, kun se kerran menee kasaankin. En tiedä miksi olen iskenyt silmäni tähän Hollisterin huppariin, mutta se vaan näyttää niin ihanan pehmeältä ja mukavalta! Burberryn laukku on melko lailla saman mallinen kuin minun Tommy Hilfigerin laukku, mutta tuo malli onkin vaan jotenkin niin ihana. Myös tuollainen Burberryn perus klassikko huivi olisi kiva. Sitä voisi helposti yhdistää talvella eri asuihin. Ja ah, nyt päästiin tuohon Moschino Pink Bouquet hajuveteen! Maanantaina kulutettiin aikaa Reginan kanssa Stokkalla ja haisteltiin hajuvesiä. Tämän tuoksu on niin täydellinen, sellainen makea, muttei mikään ätälä vaan kuitenkin suht raikas. En osaa oikein kuvailla. Netissä lukee, että siinä on esim. ananas sorbettia, vadelmaa ja persikkaa. Tämä on iha must! Täytyy tarkistaa rahatilanne, että milloin voin tämän kotiuttaa itselleni. Nämä Juicy Couturen kuoret on söpöt ja oli siksi pakko laittaa ne tähän. Ja viimeisenä Victoria's Secretin PINK yoga pantsit. Kuva ei ole mikään ihan huippu, mutta haluaisin sellaiset kaprimittaiset esimerkiksi tuollaiselle yläreunalla.
Ja nyt voikin palata taas maanpäälle. Tänään oli jo jopa kaksi oppituntia, mutta onneksi ne meni melko rennosti. Huomenna onkin sitten ensimmäinen 8.15 aamu ja toivon totisesti etten nuku pommiin.

4 kommenttia:

  1. oii, aivan ihana blogi sulla!!

    Käypä tsekkaan tää ja liity lukijaks jos kiinnostaa ---> 1001ideaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Saa tännekki liittyä lukijaks ja tietty käyn katsomassa. :))

      Poista
  2. Ostakaaa, pinkkiää... Eikumitä? :DD
    Sulonen (VAALEENPUNANEN WTF) kollaasi ;) pakko myöntää kyllä, että noi kuoret on yli-ihanat! <3

    VastaaPoista